KAMPVUUR Broekhuizen (reprise)

Na groot enthousiasme van haar publiek presenteert operagroep THE FAT LADY 17 september een reprise van haar productie KAMPVUUR.  Het imposante landgoed Parc Broekhuizen (Leersum) vormt het decor voor deze vurige productie.

 

“Met een paar solisten, een pianist, een scenografie op hoofdpunten en een mooi verhaal blijk je ook echte opera te kunnen maken, ver van de grote bühne, een cast met een dozijn zangers en een uitgebreid orkest. Zoiets staat of valt met uitstekende solisten en op dat punt maakt artistiek leider Tamir Chasson doorgaans de goede keuzes. De voorstelling stelt hoge eisen aan de zangers, vocaal en in hun spel.” – François van den Anker, Operamagazine.nl

 

Een groep jonge professionals, bestaande uit drie zangers en twee musici, speelt in een idyllische setting werken van vermaarde componisten als Händel, Mozart, Verdi, Puccini, Mahler, Berg, R. Strauss en Weill. Ze nemen je mee op reis naar hun innerlijke wereld. Met wonderlijke momenten tussen fantasie en werkelijkheid.

KAMPVUUR heeft een sterke bezetting met sopraan Julia Westendorp, countertenor Jorg Delfos , bariton Lionel von Lawrence, slagwerker Konstantyn Napolov en pianist Tamir Chasson.

DATUM EN LOCATIE
17 september in Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, Leersum, 15.00-16.30u

TICKETS
Tickets zijn te koop via thefatlady.nl/tickets
Jongeren t/m 25 jaar: 14 euro. Volwassenen: 28 euro.

DINER
Het is mogelijk om op Parc Broekhuizen te dineren na afloop van de operavoorstelling. Voor opera + diner kun je een combiticket bestellen voor 74 euro. Je krijgt hiervoor toegang tot KAMPVUUR, een aperitief en een luxe 4-gangen diner. Ook dit ticket bestel je via thefatlady.nl/tickets

Kijk op de website van Parc Broekhuizen voor een kijkje in hun keuken.

LOCATIE
Parc Broekhuizen, Broekhuizerlaan 2, Leersum.
Kaart

 

Geplaatst op: 23 augustus 2017