KAMPVUUR

èchte ontmoetingen... PUUR OPERA!

“Met een paar solisten, een pianist, een scenografie op hoofdpunten en een mooi verhaal blijk je ook echte opera te kunnen maken, ver van de grote bühne, een cast met een dozijn zangers en een uitgebreid orkest. Zoiets staat of valt met uitstekende solisten en op dat punt maakt artistiek leider Tamir Chasson doorgaans de goede keuzes. De voorstelling stelt hoge eisen aan de zangers, vocaal en in hun spel.” – François van den Anker, Operamagazine.nl

**
Na groot enthousiasme van haar publiek presenteert operagroep THE FAT LADY 15 en 17 september een reprise van de productie KAMPVUUR. Een groep jonge professionals, bestaande uit drie zangers en twee musici, speelt in een idyllische setting werken van vermaarde componisten als Händel, Mozart, Verdi, Puccini, Mahler, Berg, R. Strauss en Weill. Ze nemen je mee op reis naar hun innerlijke wereld. Met wonderlijke momenten tussen fantasie en werkelijkheid.

SPEELDATA

VR 15 SEPTEMBER • 20.00–21.30 uur • AULA COLLEGE HAGEVELD • Hageveld 15, HEEMSTEDE
ZO 17 SEPTEMBER • 15.00–16.30 uur (matinee) • PARC BROEKHUIZEN • Broekhuizerlaan 2, LEERSUM

PRIJZEN

Volwassenen: 28 euro. Jongeren t/m 25 jaar: 14 euro.

TIJDSDUUR: 1,5 zonder pauze met daarna de mogelijkheid voor een drankje.  Het is mogelijk om op Parc Broekhuizen te dineren na afloop van de operavoorstelling. Voor opera + diner kun je een combiticket bestellen voor 74 euro. Je krijgt hiervoor toegang tot KAMPVUUR, een aperitief en een luxe 4-gangen diner.

 

FOTO'S