Seizoen 2017/2018

THE FAT LADY blikt terug op een prachtige kick-off van seizoen 2017/2018 in het wonderschone Parc Broekhuizen. Met een reprise van KAMPVUUR en de presentatie van ons nieuwe programma.

“Een betekenisvolle ontmoeting voor artiesten en toeschouwers. Prachtig gezongen en gespeeld, intens en ontroerend, puur opera! Vol verwachting zie ik uit naar de productie van THE FAT LADY in 2018. De muzikale kennismaking met de drie jonge zangeressen die zich onder de bezielende leiding van Tamir Chasson verder zullen gaan ontwikkelen was veelbelovend!”

– Truze Lodder, lid Comité van Aanbeveling.

SAVE THE DATES….


URLICHT

Onze eerstkomende productie heet URLICHT en is geïnspireerd op Gustav Mahlers liederencyclus DES KNABEN WUNDERHORN. Deze nieuwe productie vindt plaats op een hele bijzondere locatie: DE KOEPEL (de voormalige gevangenis) in het hart van HAARLEM.

  • 24 NOV 2017 DE KOEPEL HAARLEM
  • 30 NOV 2017 DE KOEPEL HAARLEM


Tickets


MUSIC AT THE PARC

THE FAT LADY lanceert i.s.m. PARC BROEKHUIZEN een nieuwe recital-serie onder de titel MUSIC AT THE PARC. Na afloop is het mogelijk om in PARC BROEKHUIZEN te dineren. U als publiek krijgt een exclusief kijkje in twee verrassende keukens: de keuken van THE FAT LADY en die van restaurant VOLTAIRE.

  • 19 NOV 2017 PARC BROEKHUIZEN LEERSUM
  • 18 FEB 2018 PARC BROEKHUIZEN LEERSUM
  • 17 JUNI 2018 PARC BROEKHUIZEN LEERSUM


ATELIER-PRODUCTIE 

Het atelier van THE FAT LADY is een ontmoetingsplek voor jonge zangers, musici en theatermakers om samen te experimenteren en elkaar te inspireren tot het creëren van onconventionele artistieke momenten. De resultaten van dit proces geven wij graag een podium.

  • 15 APRIL 2018 PARC BROEKHUIZEN LEERSUM


DIE ZAUBERFLÖTE

We zijn al druk bezig met het ontwikkelen van ons concept van de productie van Mozarts meest geliefde opera voor de hele familie: DIE ZAUBERFLÖTE.

  • 1 JUNI 2018 CAPRERA OPENLUCHTTHEATER BLOEMENDAAL

__________________________

Binnenkort meer informatie via onze website!

Fotografie: Hans Guldemond Photography.

Geplaatst op: 23 september 2017