Steun ons

Fans, Friends en FAT Friends

Fans, Friends en FAT Friends van THE FAT LADY zijn van harte welkom.
Er zijn 3 mogelijkheden om THE FAT LADY te steunen:

FAN

Jaarlijkse bijdrage van €60,-

Fans weerspiegelen de waardering van het publiek voor onze producties. Fans dragen met hun financiële gift bij aan onze vernieuwende operaproducties.
Als Fan ontvangt u 1 vrijkaart per jaar voor een kleine productie.

FRIEND

Jaarlijkse bijdrage van €150,-

Friends zorgen door hun financiële bijdrage, dat wij vernieuwende operaproducties met jong talent kunnen blijven maken die zowel door operaliefhebbers gewaardeerd worden als ook de interesse van een nieuw publiek hebben.
Als Friend ontvangt u 2 vrijkaarten per jaar voor een kleine productie.

FAT FRIEND

Jaarlijkse bijdrage van €500,-

Sommige Friends zijn hele goede vrienden, onze FAT Friends. Met hun financiële bijdrage vormen zij de steunpilaren van THE FAT LADY en geven zij jonge operatalenten de kans zich professioneel te ontwikkelen.

Als FAT Friend ontvangt u 4 vrijkaarten per jaar voor een première (of een andere gewenste datum), en eens per jaar een exclusieve avond met muziek en een preview van de nieuwe productie.


ANBI Status

THE FAT LADY heeft de culturele ANBI-status. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u een extra belastingvoordeel kunt behalen. Zo kost een (periodieke) schenking u minder terwijl THE FAT LADY wel voor de volle 100% profiteert! Wij geven u graag meer informatie.
Met uw steun kunnen wij blijven verrassen met vernieuwende operaproducties.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar