Passio

“Geloof is geen zekerheid. Geloof is de moed om zonder zekerheid te leven.”
RABBI LORD JONATHAN SACKS

Zes vrouwen leven samen op een afgelegen open plek in het bos. Ze leiden hun leven in stilte en eenzaamheid. Eén van hen draagt een verschrikkelijk geheim. Wat als de anderen erachter komen? Wat zou u ervan denken?

PASSIO beoogt een maatschappelijk relevant thema naar voren te brengen, namelijk het recht op zelfbeschikking van de vrouw. Door dit verhaal met uitsluitend vrouwenstemmen te vertellen, vraagt PASSIO naar deze stemmen te luisteren.

De waarde van toegangsbewijzen PASSIO 2020 die nog in je bezit zijn, blijft voor je behouden. The Fat Lady stelt je graag in de gelegenheid die te benutten voor haar zeer binnenkort te lanceren online productie, voor concerten komend najaar op Parc Broekhuizen, dan wel voor PASSIO op later bekend te maken voorstellingsdata in 2022. Je bestelt en betaalt online eenvoudig wat je wilt en je verzoekt onze penningmeester per e-mail het tegoed waarop je nog recht hebt aan je te restitueren. Zo houden wij onze administratie en jouw bestelhistorie op orde!

Ondanks de gedwongen winterslaap heeft TFL het afgelopen jaar niet stilgezeten. Atelier The Fat Lady, onder artistieke leiding van Tamir Chasson, richt zich op de toekomst. Het resultaat: de online productie FOLLOW YOUR PASSIO.

Informatie

Datum & Tijd
3 september 2022
01:15 - 01:30

Locatie
Testlocatie

Tickets
€ 12,34

TICKETS