THE FAT LADY SINGS… AGAIN! Zo 3 okt. 2021

The Fat Lady is nooit gestopt met zingen! De eerste klanken na corona laat ze je horen in een serie van bruisende concerten in het koetshuis van het adembenemende Parc Broekhuizen.

Elk concert is uniek. Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Naast het concert kun je ook een lunch of een diner reserveren bij Bistro Lof.

Ondanks de onzekere coronatijden kun je met een gerust hart kaarten bestellen voor deze concerten. Parc Broekhuizen houdt op ieder moment zorgvuldig rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Mocht er een concert onverhoopt door strengere maatregelen niet door kunnen gaan, dan blijft de waarde van je toegangskaart(en) voor je behouden voor een volgende gelegenheid of kun je restitutie aanvragen.

Noot: Je hebt voor je bezoek een coronatoegangsbewijs nodig. Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat hier.

Reserveer je tickets via onze webshop.

Meer informatie over de mogelijke culinaire of verblijfsarrangementen vind je op de pagina van Boutique Hotel Parc Broekhuizen.

Informatie

Cast & Team