THE FAT LADY SINGS… AGAIN! Zo 19 sept. 2021

The Fat Lady is nooit gestopt met zingen! De eerste klanken na corona laat ze je horen in een serie van bruisende concerten in het koetshuis van het adembenemende Parc Broekhuizen. Elk concert is uniek.

In het eerste concert van dit seizoen hoor je muziek van D. Scarlatti, Mozart, Beethoven, Debussy, Bernstein en Tamir Chassons nieuwe liedcyclus, Zolang er sneeuw ligt, gecomponeerd op teksten van Toon Tellegen en Herman de Coninck.

Eleanor Sourbutts sopraan
Youngky Eurlings bariton
Carlos Giménez saxofoon
Tamir Chasson piano

Een welkomstdrankje is bij de prijs inbegrepen. Naast het concert kun je ook een lunch of een diner reserveren bij Bistro Lof.

Ondanks de onzekere coronatijden kun je met een gerust hart kaarten bestellen voor deze concerten. Parc Broekhuizen houdt op ieder moment zorgvuldig rekening met de dan geldende coronamaatregelen. Mocht er een concert onverhoopt door strengere maatregelen niet door kunnen gaan, dan blijft de waarde van je toegangskaart(en) voor je behouden voor een volgende gelegenheid of kun je restitutie aanvragen.

Reserveer je tickets via onze webshop. Tickets zijn ook verkrijgbaar op locatie (PIN ONLY).

Meer informatie over de mogelijke culinaire of verblijfsarrangementen vind je op de pagina van Boutique Hotel Parc Broekhuizen.

Informatie

Cast & Team