Steun THE FAT LADY

STEUN THE FAT LADY

FAT NEWS!

Heeft THE FAT LADY u geraakt, verrast en geïnspireerd? Met uw steun kan zij u blijven verrassen met vernieuwende operaproducties. Attendeer uw familie en vrienden op deze bijzondere operagroep of trakteer iemand op een van onze voorstellingen. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Meld u zich dan aan voor FAT NEWS!

CLUB TFL

Wilt u graag een stapje verder gaan? Als lid van CLUB TFL heeft u recht op exclusieve extra’s. Welke dat zijn, leest u hieronder.
ANBI THE FAT LADY heeft de culturele ANBI-status. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u een extra belastingvoordeel kunt behalen. Zo kost een (periodieke) schenking u minder terwijl THE FAT LADY wel voor de volle 100% profiteert!
Wij geven u graag meer informatie.

FAN

Jaarlijkse bijdrage van €60
Als FAN ontvangt u 1 vrijkaart per jaar voor een kleine productie.
JA! Ik wil THE FAT LADY steunen!

FRIEND

Jaarlijkse bijdrage van €150
Als FRIEND ontvangt u 2 vrijkaarten per jaar voor een kleine productie.
JA! Ik wil THE FAT LADY steunen!

FAT FRIEND

Jaarlijkse bijdrage van €500
Als FAT FRIEND ontvangt u 4 vrijkaarten per jaar voor een première of een andere gewenste datum en eens per jaar een exclusieve avond met muziek en een preview van de nieuwe productie.
JA! Ik wil THE FAT LADY steunen!

BUSINESS CLUB

Jaarlijkse bijdrage van €2500
Als lid van de BUSINESS CLUB ontvangt u 10 vrijkaarten per jaar: 5 voor onze kleine productie en 5 voor onze grote jaarlijkse productie. Tijdens de besloten avonden is er gelegenheid om andere businessclub leden te spreken, nieuwe relaties te ontmoeten en eigen relaties te fêteren. Ook is er de mogelijkheid voor een FAT LADY Event binnen de eigen organisatie. Het logo van uw bedrijf en een link naar uw website wordt in ons programmaboekje en op de website van THE FAT LADY geplaatst.
JA! Ik wil THE FAT LADY steunen!
U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer NL 32 RABO 0152 1096 41 t.n.v. STICHTING THE FAT LADY
o.v.v. FAN FRIEND FAT FRIEND BUSINESS CLUB