Steun THE FAT LADY

CLUB TFL

Wilt u graag een stapje verder gaan?
Als lid van CLUB TFL heeft u recht op exclusieve extra’s.

FAN

Jaarlijkse bijdrage van €60

Fans weerspiegelen de waardering van het publiek voor onze producties. Fans dragen met hun financiële gift bij aan onze vernieuwende operaproducties.
Als Fan ontvangt u 1 vrijkaart per jaar voor een kleine productie.

FRIEND

Jaarlijkse bijdrage van €150

Friends zorgen door hun financiële bijdrage, dat wij vernieuwende operaproducties met jong talent kunnen blijven maken die zowel door operaliefhebbers gewaardeerd worden als ook de interesse van een nieuw publiek hebben.
Als Friend ontvangt u 2 vrijkaarten per jaar voor een kleine productie.

FAT FRIEND

Jaarlijkse bijdrage van €500

Sommige Friends zijn hele goede vrienden, onze FAT Friends. Met hun financiële bijdrage vormen zij de steunpilaren van THE FAT LADY en geven zij jonge operatalenten de kans zich professioneel te ontwikkelen.

Als FAT Friend ontvangt u 4 vrijkaarten per jaar voor een première (of een andere gewenste datum), en eens per jaar een exclusieve avond met muziek en een preview van de nieuwe productie.

BUSINESS CLUB

Jaarlijkse bijdrage van €2.500

Ook het bedrijfsleven kan ons ondersteunen door lid te worden van de Businessclub THE FAT LADY. Maak gebruik van de mogelijkheid om bruisende artiesten en de makers van de toekomst te volgen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jong talent en ondernemerschap in de culturele sector. Verras uw relaties met onze vernieuwende opera producties.

Als lid van de Business Club ontvangt u 10 vrijkaarten per jaar. 5 voor onze kleine productie en 5 voor onze grote jaarlijkse productie. Tijdens de besloten avonden is er gelegenheid om andere businessclub leden te spreken, nieuwe relaties te ontmoeten en eigen relaties te fêteren. Ook is er de mogelijkheid voor een FAT LADY Event binnen de eigen organisatie.

Het logo van uw bedrijf en een link naar uw website wordt in ons programmaboekje en op de website van THE FAT LADY geplaatst.

ANBI Status

THE FAT LADY heeft de culturele ANBI-status. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat u een extra belastingvoordeel kunt behalen. Zo kost een (periodieke) schenking u minder terwijl THE FAT LADY wel voor de volle 100% profiteert! Wij geven u graag meer informatie.
Met uw steun kunnen wij blijven verrassen met vernieuwende operaproducties.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar